Bonjour: Novak bez problema sa Kokinakisom

Izvor: B92, 30.Maj.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bonjour: Novak bez problema sa Kokinakisom

Sedmog dana Rolan Garosa na terenu je bio samo jedan teniser iz Srbije – Novak Đoković plasirao se u osminu finala pobedom nad Tanasijem Kokinakisom.

Đoković je na stadionu 'Filip Šatrije' savladao Kokinakisa za manje od dva sata, rezultatom 6:4, 6:4, 6:4.

Novak je tako bez problema prošao kroz prvu nedelju, a sledeći rival biće mu domaći teniser Rišar Gaske.

Osim njega, dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su prošli Endi Mari, Marin Čilić i Žeremi Šardi, kao i Petra Kvitova, Andrea Micu, Sara Erani, Timea Baščinski i Serena Vilijams.

Pratite najbitnije detalje sedmog dana Rolan Garosa na blogu B92.net.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Magija Kirjosa na startu dana

Izvor: B92, 30.Maj.2015

Australijski teniser Nik Kirjos odigrao je potez sedmog dana Rolan Garosa, iako je tek prošao prvi set prvog meča...Kirjos je u duelu sa Endijem Marijem ponovo pokazao koliko atraktivan može da bude, kada je kroz noge uspeo da lobuje protivnika...Momak iz Kanbere, koji je nedavno izjavio da uvek ima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.