Bomba iz Rumunije: Mutu i Baloteli u istom timu

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 09:47

"Bomba" iz Rumunije: Mutu i Baloteli u istom timu

Italijanski fudbaler Mario Baloteli mogao bi od naredne sezone da postane igrač Rapida iz Bukurešta.

Tako barem navodi dobro upućeni rumunski novinar Emanuel Rosu koji je istakao da se Baloteli nalazi na listi želja čelnika tima iz prestonice.

Navodno je prelazak u Rumuniju realna opcija za člana Siona, koji traži da mu jedan milion bude isplaćen unapred bez čega neće ni ulaziti u pregovore.

Ukoliko do saradnje dođe, Baloteliju će u novom timu trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti čuveni Adrijan Mutu koji je imao i sličnu igračku karijeru – neiskorišćeni talenat protkan brojnim incidentima.

Ni tu nije kraj, pa bi mu kapiten bio jedan od poznatijih rumunskih igrača u 21. veku Kristijan Sapunaru koji je tokom karijere branio boje klubova poput Porta, Saragose i Elčea.

Baloteli je ove sezone u Švajcarskoj odigrao 17 mečeva u prvenstvu i postigao šest golova. Za reprezentaciju Italije je upisao 36 utakmica i 14 golova.

Tokom karijere je branio boje velikog broja evropskih velikana poput Intera, Liverpula i Milana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VEŽITE SE, POLEĆEMO! TRANSFER LETA JE NA POMOLU: Mutu legendarnog Italijana dovodi u Rumuniju, u paketu sa bivšim članom Barselone!

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2023

Napadač je navodno zainteresovan za neobičnu ponudu! Sezona još nije završena, ali po svemu sudeći, očekuje nas spektakularan prelazni rok predstojećeg leta. Dugo se spekuliše o mnoštvu interesantnih transfera, ali teško da je bilo ko od fudbalskih znalaca i fanatika očekivao da prava ‘transfer...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.