Bogdanovih 30, uživajte (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanovih 30, uživajte (video)

Bogdanovih 30, uživajte

Izabranici Aleksandra Đorđevića nadigrali su neugodne Letonce rezultatom 92-82.

Imali su naši velikih problema u prvoj četvrtini, ali su se vremenom konsolidovali, na kraju su uspeli i da upišu trijumf sa dvocifrenom razlikom.

Najveće zasluge za uspešan start Srbije na Evropskom šampionatu, idu na ruku sjajnog Bogdana Bogdanovića.

On je protiv Letonije uradio ono što se od njega očekivalo, preuzeo je lidersku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rolu od Miloša Teodosića, postigao je 30 poena, što mu je i rekord u dresu reprezentacije, bio je zaista nezaustavljiv. Od njega je u dosadašnjem toku turnira, efikasniji bio samo Denis Šruder iz Nemačke, koji je postigao 32 poena protiv Ukrajine.

Najbolje poteze novog košarkaša Sakramento Kingsa pogledajte u nastavku.



U nastavku pogledajte specijal u režiji TV SPORTSKE.NET, najavu Eurobasketa od strane proslavljenih košarkaških ličnosti sa prostora naše zemlje.



Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.