Bogdanović šutirao samo trojke, a dao ih je pet (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović šutirao samo trojke, a dao ih je pet (VIDEO)

Naš košarkaš postigao 15 poena na meču zvezda u usponu prvog dana Ol star vikenda u Šarlotu, SAD savladale Svet sa 161:144.

Bogdan Bogdanović, koji je prošle godine u svojoj debitantskoj sezoni u NBA bio najbolji u utakmici u kojoj igraju i oni s dvogodišnjim iskustvom, nije uputio nijedan šut za dva poena, a nije bio na na liniji slobodnih bacanja. Za trojku se oprobao 11 puta, imao je i pet skokova, šest asistencija, četiri izgubljene lopte. Podsetimo da je lane njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << učinak bio 26 poena (7-13 za tri).

Reigning Rising Stars MVP LeaderOfHorde didn't disappoint in his return! pic.twitter.com/bVl2fRBja7— Sacramento Kings (SacramentoKings) February 16, 2019

U Timu sveta, čiji je trener bio legendarni nemački košarkaš Dirk Novicki (40), koji u NBA igra 21. sezonu, a sve u Dalasu, igrao je i Slovenac Luka Dončić, njegov saigrač. Postigao je 13 poena (3-9 za tri).

Za najkorisnijeg igrača (MVP) ovaj put je proglašen Kajl Kuzma, koji igra drugu sezonu u Los Anđeles Lejkersima. Dao je 35 poena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.