Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim SAD bolji od tima Sveta, 15 poena Bogdanovića

Košarkaši tima Sjedinjenih Američkih Država pobedili su prošle noći tim Sveta sa 161:144, u Ol-star meču "Zvezda u usponu".

Za najkorisnijeg igrača utakmice proglašen je košarkaš Los Anđeles lejkersa Kajl Kuzma koji je vodio selekciju SAD do pobede sa 35 postignutih poena.

Džejson Tejtum je dodao 30 poena, Trej Jang je dodao 25, Donovan Mičel 20, a Marvin Begli 14 poena.

U timu Sveta najbolji je bio košarkaš Filadelfije Ben Simons sa 28 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Lauri Markanen je postigao 21, a Luka Dončić 13 poena.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, prošlogodišnji MVP, na terenu je proveo 24 minuta i za to vreme je upisao 15 poena, pet skokova i šest asistencija.

Ovo je bila druga pobeda selekcije SAD protiv tima Sveta u poslednjih pet godina.

Ol-star vikend nastavlja se sutra kada su na programu takmičenja u šutiranju trojki, zakucavanju i košarkašikim veštinama, dok je u ponedeljak na programu Ol-star meč.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.