Bogdanović i Mandić obezbedile plasman na Olimpijske igre u Tokiju

Izvor: Beta, 06.Dec.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović i Mandić obezbedile plasman na Olimpijske igre u Tokiju

Reprezentativke Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović i Milica Mandić obezbedile su danas plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine, pošto su se plasirale u finale završnog Gran prija u Moskvi.Kako je saopštio njihov klub Galeb, Bogdanović će u kategoriji do 49 kilograma za protivnicu imati Kineskinju Vu, a Mandić, u kategoriji preko 67 kilograma Kineskinju Dženg."Kraj godine i najjači turnir po običaju je finalni Gran pri. Ovaj ima poseban značaj jer se ovde rešava viza za Tokio. Još jedna dobra stvar je to što je Tijana ušla u finale preko izuzetnih konkurentkinja koje će to biti i u Tokiju. Milica je pobedom nad trostrukom svetskom šampionkom Britankom Bjankom Volden uspela da prekine dominaciju jedne od najboljih takmičarki. Volden je pobedjena u najboljem momentu za nas", rekao je sportski direktor i prvi trener Tekvondo asocijacije Srbije Dragan Jović.Mandić je na svoj 28. rodjendan obezbedila treće učešće na olimpijskom turniru, dok će Bogdanović drugi put učestvovati na Igrama."Sutra imamo još finalne borbe i nadam se da će devojke i to izgurati", dodao je Jović.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vize

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Moskva: Zlato za Bogdanovićevu, srebro za Mandićevu

Izvor: OkRadio.rs, 07.Dec.2019, 14:49

Moskva: Zlato za Bogdanovićevu, srebro za Mandićevu Dan pošto su obezbedile olimpijsku normu za Tokiju 2020, Bogdanović i Mandić su se okitile medaljama.   Tijana Bogdanović je uspela da osvoji najsjajnije odličje u kategoriji do 49 kilograma, a Milici Mandić pripala je srebrna medalja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.