Bogdan odbio da priča o propalom trejdu u Milvoki

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 18:18

Bogdan odbio da priča o propalom trejdu u Milvoki

Bogdan Bogdanović se po prvi put pojavio na konferenciji kao igrač Atlanta Hoksa.

Bogdan Bogdanović je napustio Sakramento Kingse u ovom "prelaznom roku" i postao je član Atlanta Hoksa koji su mu ponudili 72 miliona dolara.

Prvobitno je objavljeno da je putem "sign and trade" dogovora Bogdan novi član Milvoki Baksa, ali je taj posao ipak propao i zbog potencijalnih kršenja pravila sprovedena je istraga.

Bogdanović je govorio o tandemu sa Tre Jangom i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako će njih dvojica biti problem za protivničke odbrane tokom svoje prve konferencije kao člana Atlanta Hoksa, ali nije o svemu želeo da govori.

Kako je PR Atlante rekao, Bogdan Bogdanović ne želi da govori o propalom poslu sa Milvoki Baksima, dok je raspložen da odgovara na sva druga pitanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.