Bogdan odbio da priča o propalom trejdu u Milvoki

Bogdan Bogdanović se po prvi put pojavio na konferenciji kao igrač Atlanta Hoksa.

Izvor: SN

Sreda, 02.12.2020.

17:25

Bogdan odbio da priča o propalom trejdu u Milvoki
Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

Bogdan Bogdanović je napustio Sakramento Kingse u ovom "prelaznom roku" i postao je član Atlanta Hoksa koji su mu ponudili 72 miliona dolara.

Prvobitno je objavljeno da je putem "sign and trade" dogovora Bogdan novi član Milvoki Baksa, ali je taj posao ipak propao i zbog potencijalnih kršenja pravila sprovedena je istraga.

Bogdanović je govorio o tandemu sa Tre Jangom i kako će njih dvojica biti problem za protivničke odbrane tokom svoje prve konferencije kao člana Atlanta Hoksa, ali nije o svemu želeo da govori.

Kako je PR Atlante rekao, Bogdan Bogdanović ne želi da govori o propalom poslu sa Milvoki Baksima, dok je raspložen da odgovara na sva druga pitanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: