Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 23:02

Bog zaboravio na Bergamo! Nejmarovo vaskrsenje i epski preokret PSŽ-a u nadoknadi! (VIDEO)

Neverovatnih 2:1 na Lužu

Delovalo je da će David uspeti da praćkom sruši džina sazdanog od planine mara. Delovalo je da će lisabonski Stadion Svetlosti obasjati veličina božjog čuda. Ali Bog je izgleda zaboravio Boginju. Na sva stradanja u Bergamu. Pa i na ovo poslednje fudbalsko. Ludački tempo na početku meča skupo je koštao Đanpjera Gasperinija i njegovu Atalantu. Sve do 90 minuta imali su Italijani prednost i polufinale Lige šampiona na dohvat ruke. A onda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tragičan kraj. Nejmarovo vaskrsenje i preokret Pari Sen Žermena u sudijskoj nadoknadi. Golovima Markinjosa u 90. i Erika Čupo Motinga u 93. minutu PSŽ je preokrenuo na 2:1 i izborio istorijski plasman među četiri najbolja u Evropi.  U takmičenju čije su osvajanje prebogati Arapi sa Bliskog istoka zacrtali kao prvi cilj još kada su 2011. krenuli da troše budžete omanjih država ne bi li u Parizu stvorili najmoćniji tim na planeti.

Uskoro opširnije…

ATALANTA – PARI SEN ŽERMEN 1:2 (1:0)

/Pašalić 26 – Markinjos 90, Čupo Moting 93/

Atalanta: Sportijelo – Toloj, Kaldara, Đimsiti (od 59. Palomino) – Hatebur, Frojler, De Ron, Gosens (od 82. Kastanj) – Papu Gomez (od 59. Malinovski), Pašalić (od 70. Murijel), Duvan Zapata (od 82. Da Riva).

PSŽ: Navas (od 79. Riko) – Kerer, Silva, Kimpembe, Bernat – Erera (od 72. Draksler), Markinjos, Gej (od 72. Paredes) – Nejmar, Sarabija (od 60. Mbape), Ikardi (od 80. Čupo Moting).

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.