Boateng: Ima još rekorda koje treba da oborimo

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Mar.2014, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boateng: Ima još rekorda koje treba da oborimo

Fudbaler Bajerna iz Minhena Žerom Boateng rekao je da njegova ekipa neće „usporiti” posle osvajanja titule u Bundes ligi.
(FOTO: AP)
Bajern je osvojio titulu u Bundesligi, sedam kola pre kraja nemačkog prvenstva. Bavarci su u Berlinu savladali Hertu sa 3:1 i tako stekli nedostižnih 25 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Borusiju Dortmund.
Nema više pritiska u domaćem šampionatu, ali i pored toga moramo da održimo ovaj nivo koncentracije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ima još rekorda koje treba da oborimo, što je i razlog zbog kojeg smo odlučni da pobedimo i u poslednjih sedam prvenstvenih utakmica – rekao je Boateng za sajt kluba.
Bajern je prošle sezone osvojio titule u Bundes ligi, Kupu Nemačke i Ligi šampiona. Sada je na pravom putu da ponovi isto, pošto je u nacionalnom kupu stigao po polufinala, a u Ligi šampiona do četvrtfinala.
Čekaju nas neke teške utakmice u Bundesligi, što će biti dobar test za nas pred utakmice u Ligi šampiona. Pored toga, želimo i da odbranimo Kup… Mnogo toga je još ostalo do kraja sezone – kazao je Boateng.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boateng: Ima još rekorda

Izvor: B92, 26.Mar.2014

Fudbaler Bajerna Žerom Boateng rekao je danas da njegova ekipa neće usporiti posle osvajanja titule u Bundesligi...Bajern je u utorak uveče odbranio titulu u Bundesligi, sedam kola pre kraja sezone. Bavarci su u Berlinu savladali Hertu sa 3:1 i tako stekli nedostižnih 25 bodova prednosti u odnosu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.