Gvardiola: Nisam očekivao da će biti ovako dobro

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Mar.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Nisam očekivao da će biti ovako dobro

Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je da, kada je preuzimao tim, nije verovao da može biti bolji nego prošle sezone.
(FOTO: AP)
Bajern je osvojio titulu u Bundesligi, sedam kola pre kraja nemačkog prvenstva. Bavarci su u Berlinu savladali Hertu sa 3:1 i tako stekli nedostižnih 25 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Borusiju Dortmund.
Zadovoljan sam što smo osvojili titulu. Još jedna titula za klub i to je važno. Imali smo sjajnu sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i sada ćemo da uživamo. Ako pogledate kako su momci radili s Jupom Hajnkesom prošle sezone… Sada su još bolji, a to je rezultat napornog rada. Na početku sezone uvek se nadaš da će sve biti dobro, ali nikad nisam ni pomislio da će biti ovako dobro – rekao je Gvardiola nemačkim medijima.
Nekadašnji trener Barselone podsetio je da je Bajern imao dosta problema na početku sezone, ali je pobeđivao zbog individualnog kvaliteta igrača.
Imali smo dosta problema s povredama. Nismo bili na dobrom nivou tada, ali smo bili bolji iz dana u dan – dodao je Gvardiola.
Bajern je prošle sezone osvojio titule u Bundesligi, Kupu Nemačke i Ligi šampiona. Sada je na pravom putu da ponovi isto, pošto je u nacionalnom kupu stigao po polufinala, a u Ligi šampiona do četvrtfinala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boateng: Ima još rekorda koje treba da oborimo

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Mar.2014

Fudbaler Bajerna iz Minhena Žerom Boateng rekao je da njegova ekipa neće „usporiti” posle osvajanja titule u Bundes ligi.. (FOTO: AP). Bajern je osvojio titulu u Bundesligi, sedam kola pre kraja nemačkog prvenstva. Bavarci su u Berlinu savladali Hertu sa 3:1 i tako stekli nedostižnih 25 bodova...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Nisam očekivao da će biti ovako dobro

Izvor: Beta, 26.Mar.2014

BEOGRAD, 26. marta 2014. (Beta) - Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je u sredu da, kada je preuzimao tim, nije verovao da može biti bolji nego prošle sezone...Bajern je u utorak osvojio titulu u Bundesligi, sedam kola pre kraja nemačkog prvenstva. Bavarci su u Berlinu savladali Hertu sa...

Nastavak na Beta...

Gvardiola: Nisam ni pomislio da će biti ovako dobro

Izvor: Blic, 27.Mar.2014, 11:53

Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je da, kada je preuzimao tim, nije verovao da može biti bolji nego prošle sezone. ..Bajern je osvojio novu titulu u Bundesligi, sedam kola pre kraja nemačkog prvenstva. Bavarci su u Berlinu savladali Hertu sa 3:1 i tako stekli nedostižnih 25 bodova prednosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.