Boaći proradio i pokrenuo Đangsu

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći proradio i pokrenuo Đangsu

Konačno gol Ričmonda Boaćija u takmičarskoj utakmici.

Gotovo četiri meseca trajao je golgeterski post Ričmonda Boaćija u kineskom Đangsu Suningu.

Đangsu je danas savladao Guižu Žišeng rezultatom 3:1 (0:0) u okviru 16. kola kineske Super lige, a bivši napadač Crvene zvezde bio je vesnik preokreta.

Gosti su poveli u 65. minutu, ali je samo sedam minuta kasnije Boaći poravnao rezultat. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << U 74. minutu domaći stižu do prednosti, a u poslednjem minutu susreta potvrđuju osmi trijumf u sezoni.

Ričmond Boaći je tako posle gotovo četiri meseca postigao gol za Đangsu Suning i tako se odužio treneru Kozminu Olarojuu koji je sve vreme verovao u njega i insistirao da internacionalac iz Gane ne ode na pozajmicu u Zvezdu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.