Trnava napravila očajnu uvertiru pred duel sa Zvezdom!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trnava napravila očajnu uvertiru pred duel sa Zvezdom!

Dok je Zvezda vodila borbu sa Voždovcem, njen naredni rival u kvalifikacijama za Ligu šampiona doživeo već drugi poraz u šampionatu Slovačke.

Ekipa Spartaka Trnave večeras je razočarala svoje navijače, nekoliko dana posle velikog podviga protiv Legije iz Varšave i plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovoga puta, u trećem kolu šampionata Slovačke, Trnava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je kao gost poražena sa 1:0 od ekipe Podbrezove, koja je u prva dva kola upisala dva poraza.

Iznenađujući trijumf domaćinu doneo je Leško, pobedonosnim golom u 56. minutu.

Poput trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, sa sastavom je kombinovao i strateg Trnave Radoslav Latal, ali mu se to očigledno nije isplatilo.

U odnosu na revanš meč sa Legijom, večeras u timu nije bilo golmana Čudija, zatim Kadleca, Rade, Godala, napadača Egoa, a Sloboda je priliku da zaigra dobio u drugom poluvremenu.

Trnava: Rusov, Luptak, Hladik, Tot, Čonka - Grešak, Grendel (Pekar od 84.) Jirka, Dangubić (Jarović od 63.), Misenbok (Sloboda od 65.), Bakoš.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Na korak od snova" - Ovako Zvezdini igrači zovu navijače na meč sa Spartakom! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2018, 13:07

Verujemo da navijačima nije potreban nikakav apel, ali su fudbaleri Crvene zvezde svakako iskoristili priliku da pozovu pristalice šampiona Srbije da u utorak dođu na "Marakanu"...Fudbalere Crvene zvezde u utorak uveče očekuje prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Spartakom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.