Blejk učestvuje na mitingu u Dohi

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Mar.2013, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blejk učestvuje na mitingu u Dohi

Svetski šampion u trci na 100 metara Jamajčanin Johan Blejk učestvovaće na atletskom mitingu Dijamantske lige u Dohi, saopštili su danas organizatori.
(FOTO: Susedatuni.aus)
Atletski miting u Dohi održaće se 10. maja i biće prvi od 14, koliko će se održati u sklopu Dijamantske lige.
Prvi put ću trčati u Kataru i radujem se odlasku u Dohu, mom prvom nastupu u Dijamantskoj ligi na azijskom kontinentu. Čuo sam za brzu stazu u Dohi i nadam se da ću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << oboriti rekord mitinga (9,85 sekundi). Uvek želim da iznenadim publiku, gde god da odem – rekao je Blejk, navodi se u saopštenju Međunarodne atletske federacije (IAAF).
Trenutno sam drugi najbrži čovek na svetu. Cilj je da postanem najbolji i da bih to postigao moram da nastavim sa teškim treninzima. Sve je moguće – dodao je 23-godišnji Blejk.
Blejk je na Olimpijskim igrama u Londonu prošlog leta osvojio srebrne medalje na 100 i 200 metara, iza sunarodnika Juseina Bolta i bio je član štafete 4 x 100 metara, koja je osvojila zlato, uz novi svetski rekord.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Blejk trči u Dohi

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Mar.2013

Svjetski šampion u trci na 100 metara Jamajčanin Johan Blejk učestvovaće na atletskom mitingu Dijamantske lige u Dohi, saopštili su organizatori. Atletski miting u Dohi održaće se 10. maja i biće prvi od 14, koliko će se održati u sklopu Dijamantske lige. - Prvi put ću trčati u Kataru i...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.