Blejk potvrdio učešće u Dohi

Izvor: RTS, 04.Mar.2013, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blejk potvrdio učešće u Dohi

Svetski prvak na 100 metara Jamajčanin Johan Blejk učestvovaće 10. maja na mitingu Dijamantske lige u Dohi, potvrdili su organizatori.

"Ovo će biti moje prvo učešće u Kataru i radujem se odlasku u Dohu. Čuo sam da je staza brza, nadam se da ću uspeti da oborim rekord mitinga - 9.85, jer gde god da se takmičim, uvek želim da uveselim publiku", rekao je Blejk.

On je dodao da će nastaviti da trenira kako bi dostigao zemljaka Juseina Bolta.

"Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trenutno drugi najbrži čovek na svetu. Imam ambicije da postanem najbolji. Moraću da nastavim da radim naporno, sve je moguće", poručio je 23. godišnji sprinter.

Blejk se na Olimpijskim igrama u Londonu okitio srebrom u disciplini 100 i 200 metara i bio je član jamajčanske štafete 4x100 metara koja je osvojila zlato i oborila rekord.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Johan Blejk trči u Dohi

Izvor: B92, 04.Mar.2013

Svetski šampion u trci na 100 metara Jamajčanin Johan Blejk učestvovaće na atletskom mitingu Dijamantske lige u Dohi, saopštili su organizatori...Atletski miting u Dohi održaće se 10. maja i biće prvi od 14, koliko će se održati u sklopu Dijamantske lige..."Prvi put ću trčati u Kataru i radujem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.