Bjelica: Želimo sve četiri pobede

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 23:23

Bjelica: Želimo sve četiri pobede

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće sutra od 8.30 časova u Suvonu protiv selekcije Nemačke drugi meč na turniru III sedmice Lige nacija.

Srbija je turnir u Savonu otvorila pobedom protiv Kine 3:1.

"Drago mi je što smo ovaj turnir otvorile pobedom protiv najjjačeg rivala na ovom turniru. Nećemo potcenjivati ostale rivale, a sutra nas očekuje veoma bitna utakmica protiv Nemačke, koja je na ovom turniru pokazala da zaista dobro igra. Fokusiraćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se na našu igru i odigrati najbolje što umemo. Mislim da ćemo opravdati očekivanja", rekla je srpska odbojkašica Bojana Milenković, prenosi zvanični sajt OSS.

Srbija se trenutno uz meč manje nalazi na 11. mestu na tabeli sa 13 bodova.

"Želimo da ostvarimo sve četiri pobede da bi se plasirali na završni turnir Lige nacija. Nismo imali sreće na prva dva turnira. Nadam se da će sreća da se okrene u našu korist i da ćemo otići na završni turnir. Nemačka igra dobru odbojku ove godine. Mislim da smo spremne da ostvarimo sutra pobedu, a nadam se da će to da bude korak ka plasmanu na F8", izjavila je Ana Bjelica.

Srbija će u subotu od 3.30 sati igrati protiv Dominikanske Republike, a dan kasnije u isto vreme sa selekcijom Bugarske.

Plasman na završni turnir koji će biti odigran od 12. do 16. jula u Arlingtonu izboriće osam najbolje plasiranih selekcija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odbojkašice Srbije savladale Nemačku u Ligi nacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2023, 06:47

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Nemačku 3:1 u drugom meču treće sedmice Lige nacija u korejskom Suvonu. Odbojkašice Srbije bile su bolje od reprezentacije Nemačke 3:1 po setovima 25:17, 23:25, 25:16, 30:28.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.