Bivši košarkaš Partizana Milton Palasio poginuo u saobraćanoj nesreći

Izvor: RTS, 22.Nov.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši košarkaš Partizana Milton Palasio poginuo u saobraćanoj nesreći

Nekadšnji košarkaš Partizana Milton Palasio izgubio je život u saobraćajnoj nesreći u Torontu. Amerikanac poreklom sa Belizea imao je 41 godinu.
Lokalni mediji preneli su da je Palasio doživeo nesreću u četvrtak kada je kada ga je autobobil udario ispred jednog tržnog centra. Odmah je prebačen u bolnicu, ali su povrede bile fatalne po nekadašnjeg košarkaša.

Palasio je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šest sezona igrao u šest NBA timova, gde je dobio nadimak "Čudesni Milt" posle pobedničkog koša iz nemoguće pozicije u dresu Bostona, pre nego što je 2007. godine stigao u Partizan.
Sa crno-belima je osvojio ABA ligu, titulu prvaka Srbije i Kup Radivoja Koraća i vrlo brzo postao ljubimac navijača. Od 2013. bavio se trenerskim poslom.
Pogledaj vesti o: Partizan,   NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši košarkaš Partizana Milton Palasio poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: RTS, 22.Nov.2019

Nekadašnji košarkaš Partizana Milton Palasio izgubio je život u saobraćajnoj nesreći u Torontu. Amerikanac poreklom sa Belizea imao je 41 godinu. . Lokalni mediji preneli su da je Palasio doživeo nesreću u četvrtak,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.