Bivši igrač Arsenala i Juventusa iza rešetaka!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Arsenala i Juventusa iza rešetaka!

Zatvorska kazna je određena, videćemo hoće li žalba uroditi plodom.

Niklas Bendtner nije uspeo da napravi karijeru kakva mu je predviđana, nakon Arsenala oprobao se i u Juventusu, ali zbog svog temperamenta i raznih kontroverzi u koje je bio uključen, jednostavno nije uspeo da napravi veliku karijeru.

Trenutno nastupa za norveški Rozenburg, a poznato je da je pre par meseci optužen za nanošenje telesnih povreda jednom taksisti.

Sada je određena i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kazna za danskog fudbalera, naime, on je osuđen na 50 dana u zatvoru.

Njegovi advokati su izjavili da će biti podneta žalba na ovu odluku suda, ostaje da se vidi hoće li umanjiti kaznu popularnog "Lorda", ili će Danac morati iza rešetaka.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.