Bentner osuđen na 50 dana zatvora zbog napada na taksistu

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bentner osuđen na 50 dana zatvora zbog napada na taksistu

Nekadašnji fudbaler Arsenala Niklas Bentner moraće da provede neko vreme iza rešetaka, odluka je suda u Kopenhagenu.

Sud je odlučio da Bendtnera kazni sa 50 dana zatvora zbog toga što je jednom taksisti u glavnom gradu Danske 9. septembra ove godine polomio vilicu.

Kako prenose mediji u Danskoj, prilikom dokazivanja krivice danskog fudbalera, upotrebljen je video snimak na kojem se jasno vidi kako Bentner udara taksistu i nanosi mu povredu.

Sve se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vozilu koje je bilo parkirano ispred Nacionalne banke Danske u Kopenhagenu.

Tom prilikom, taksista je gađao Bentnera i njegovu devojku nepoznatim predmetima, ali ih nije pogodio.

Bentner je prošlog meseca uputio izvinjenje taksisti zbog svega što se dogodilo, ali sudijama očigledno to nije bilo dovoljno da mu progledaju kroz prste.

Tridesetogodišnji fudbaler je trenutno član Rosenborga. Njegov advokat Andreas Nemet je najavio žalbu na presudu.

Inače, Bentner je za Arsenal igrao u periodu od 2005. do 2014. godine, a takođe je igrao i za Volfsburg i Notingem Forest.

Za reprezentaciju Danske je na 81 utakmici postigao 30 golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši igrač Arsenala i Juventusa iza rešetaka!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018

Zatvorska kazna je određena, videćemo hoće li žalba uroditi plodom...Niklas Bendtner nije uspeo da napravi karijeru kakva mu je predviđana, nakon Arsenala oprobao se i u Juventusu, ali zbog svog temperamenta i raznih kontroverzi u koje je bio uključen, jednostavno nije uspeo da napravi veliku karijeru...Trenutno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.