Bivša supruga Alberta Nađa optužuje: Njega štiti moćnik čije ime ne smem da kažem, ali sam rekla policiji!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša supruga Alberta Nađa optužuje: Njega štiti moćnik čije ime ne smem da kažem, ali sam rekla policiji!

Nastavlja se saga bivših bračnih drugova Alberta Nađa i Jelene Ždero. Bivša supruga nekadašnjeg fudbalera i funkcionera Partizana je dala iskaz u policiji, gde je navela da Alberta štiti određeni moćnik u Srbiji.

Zbog svega je saslušan i Albert Nađ, koji je demantovao sve, ali Jelena i dalje ostaje pri svojoj priči:

- Nadam se da će istraga pokazati šta se dogodilo i da će nadležne institucije reagovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na adekvatan način. Dosta su mom bivšem suprugu čuvali leđa - kaže Jelena za "Informer".

Na pitanje ko je dosad štitio Alberta Nađa odgovara:

- Ne smem da vam kažem, razumite me. Znam, ali ne smem da kažem. Jedva sam se usudila da otkrijem ime policiji. Sad imaju čime da se pozabave -rekla je ona.

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JELENA NAĐ:Jedan MOĆNIK štiti Alberta

Izvor: Press, 28.Sep.2016

Supruga Alberta Nađa Jelena kaže da je bivšeg fudbalera i funkcionera Partizana sve do sada štitio jedan moćnik. . Foto:srbijadanas.rs. Ona je policiji otkrila ime tog čoveka iz senke, pa se nada da će njen muž konačno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.