Bitka za EL: Svi derbiji od 21h

Izvor: B92, 25.Mar.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka za EL: Svi derbiji od 21h

ABA liga objavila je satnicu mečeva polufinalne i finalne serije, a svi ’večiti derbiji’ biće igrani od 21h.

Crvena zvezda i Partizan sastaju se u polufinalu, Zvezda ima prednost domaćeg terena, a prvi meč igra se 14. aprila.

Drugi, u kojem će Zvezda takođe biti domaćin, igra se dan kasnije, a posle tri dana pauze 19. i ako bude potrebe 19. aprila Partizan će biti domaćin.

Eventualna majstorica biće odigrana 22. aprila takođe od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 21h, a domaćin će u tom duelu biti ekipa Dejana Radonjića. U istim terminima će biti odigrana i druga polufinalna serija u kojoj se sastaju Budućnost i Cedevita, a svi mečevi te serije počeće od 18.30h.

Finalna serija počinje 25. aprila, a zanimljivo je da se istog dana igra fudbalski ’večiti derbi’ koji bi mogao da odluči šampiona u Jelen Superligi.

Ukoliko u finale prođe Zvezda, ona će imati prednost domaćeg terena, dok će Cedevita ili Budućnost biti u blagoj prednosti ako Partizan bude igrao finale.

Termini odigravanja finala su još 26, 29, 30. april i 2. maj.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.