Bitan dan za Totenhem, hoće li iskusni defanzivac ostati u klubu posle leta? (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitan dan za Totenhem, hoće li iskusni defanzivac ostati u klubu posle leta? (foto)

Kako prenose engleski mediji, stvar je gotova.

Nedavno su u Totenhemu odlučili da iskoristi mogućnost da produže saradnju sa Janom Vertongenom na dodatnih godinu dana, te će iskuni Belgijanac ostati u klubu do 2020. godine.

Sada su odlučili da isto urade i sa Tobijem Aldervejreldom, koji je u više navrata bio na izlaznim vratima kluba.

Upravo zbog situacije sa ugovorom se pominjalo da bi mogao da promeni sredinu, hteo ga je Murinju na "Old Trafordu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali mu želja nije ispunjena.

Sada je obelodanjeno da bivši štoper Ajaksa, Atletiko Madrida i Sautemptona ostaje do 2020. godine u Severnom Londonu, videćemo da li je to znak da će ih tokom leta napustiti, pa su u klubu samo hteli da se osiguraju za obeštećenje, ili su tako samo odložili razgovore o novoj saradnji.

BREAKING: @SpursOfficial to trigger clause in Toby Alderweireld's contract to extend it until 2020. #SSN pic.twitter.com/cBGCi33OA2

— Sky Sports News (@SkySportsNews) 27. децембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Totenhem rešio veliki problem, uskoro vrlo bitan potpis!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2018, 00:03

Poketino ne može biti zadovoljniji...Totenhem je u odličnoj formi, imaju jedan od najboljih tandema Premijer lige, ali moraju da pokažu i odlučnost u nameri da zadrže najbolje igrače...Jedan od takvih jeste Tobi Alderveireld...Bivši igrač Atletiko Madrida je bio meta Mančester Junajteda u letnjem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.