Bio prvak sveta u fudbalu, prodao medalju zbog droge!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 14:07

Bio prvak sveta u fudbalu, prodao medalju zbog droge!

Tužna sudbina bivšeg brazilskog fudbalera.

Flavio Donizete je 2005. godine iznenada dobio priliku da se domogne zlatne medalje na Svetskom klupskom prvenstvu.

Zahvaljujući povredi jednog saigrača on se našao na klupi za finale sa Liverpulom, u kojem je Sao Paulo slavio i okitio se titulom klupskog šampiona sveta.

Slavili su Brazilci sa 1:0, Donizete je proveo čitav meč na klupi, ali je dobio medalju.

Kako otkriva, nije mu mnogo trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je zameni za "porciju" kokaina.

On je prodao svoje odličje za oko tri hiljade evra, veći deo tog novac dao je na kokain, koji je potrošio za dva dana.

"Prodao sam je da kupim drogu.

Kada sam je prodao, stigao je novac i skoro sve sam potrošio na kokain. Prvu turu od oko 500 evra iskoristio sam za samo dva dana. Što sam više novca imao, više droge sam želeo.

Kada sam došao do još kokaina, izgubio sam sve ostalo. Jer, u početku sam bio umeren, dok kokain nije postao jako važan deo mog života, tada sam počeo da gubim sve što imam. Čak sam i pare koje sam uštedeo potrošio da kupim drugo. Nisam mogao sebi da dozvolim da nemam drogu kod sebe. Ujutru, popdne, uveče, morao sam da imam kokain.

Novac na računu, sve što sam imao, polako sam počeo da gubim. Izgubio sam sve, osim svoje supruge, svojih ćerki i porodice, koji su uz mene i dan danas
", izjavio je Donizete.

Nakon toga je imao neuspešne pozajmice u Portugezi, Americi i Nasionalu, da bi 2009. godine ostao bez ugovora u Sao Paulu.

Ali dok je tražio klub, okrenuo se porocima i žurkama. Konzumirao je kokain svakog dana, počeo je da se goji, usledila je povreda kolena i imao je sve manje motivacije da se bavi fudbalom.

Sada ima 36 godina, "čist" je već godinu dana, radi kao baštovan u Sao Paulu, a vratio se i fudbalu, ima je kratke epizode u Taboao de Seri i Portugezi.

Ističe da nikada ne bi uzeo kokain, kada bi vratio vreme.

"Najveća žal mi je što sam probao kokain. To me je uništilo", izjavio je Flavio Donizete.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.