Bio na probi u Partizanu, sada ga traži Venger? (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio na probi u Partizanu, sada ga traži Venger? (video)

Kako prenosi britanski "San", Arsen Venger je poslao skaute da gledaju Nigerijca kako bi utvrdio da li da napravi transfer u januaru.

Arsen Venger je ove sezone već doveo dva nigerijska fudbalera, to su Keleči Nvakali i Samjuel Čukvueze koji nisu trenutno u planovima za prvi tim, a taj trend dovođenja fudbalera iz ove najmnogoljudnije države Afrike bi mogao i da se nastavi.

Naime, "San" piše da je Venger poslao skaute kako bi gledali Ogenekara Eteba.

Etebo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dobio nagradu za igrača koji najviše obećava u Africi 2015. godine, a sada je član Feirensea u Portugalu.

Član je i reprezentacije Nigerije, ima 21 godinu, a igra na poziciji ofanzivnog veznog.

Ono što je zanimljivo našim čitaocima jeste da je ovaj fudbaler bio i na probi u Partizanu, ali da nije zadovoljio ukuse Ivana Tomića ovog leta.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fudbaler Partizana smuvao Instagram bombu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jan.2017, 14:04

Printskrin: Instagram.com/instagram.com/emilija_labus..Poznato je da su fudbaleri često magnet za lepe devojke, a takav je slučaj i sa mladim fudbalerom Partizana Filipom Čermeljem, koji je u vezi sa atraktivnom devojkom Emilijom Labus, koja je posebno popularna na Instagramu gde je prati više od...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.