Bio je najprljaviji igrač, sad je na putu da bude isti takav trener!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je ''najprljaviji igrač'', sad je na putu da bude isti takav trener!

Dok se prethodne sezone nije povukao, Herardo Bedoja je važio za "najprljavijeg" igrača na svetu, ali po svemu sudeći svoju ozloglašenu reputaciju poneo je sa sobom i u trenerske "vode".

Tokom svoje 17-godišnje karijere Kolumbijac Herardo Bedoja zaradio je 46 isključenja što je rekord u svetu fudbala, a sve to donelo mu je i nadimak "Zver".

Pravi primer njegovog divljaštva je njegova 41. suspenzija kada je protivničnog igrača najpre udario laktom a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ga i šutnuo u glavu i tako zaradio 11 utakmica neigranja.

Ove nedelje, Bedoja (40) je postavljen na mesto asistenta u kolumbijskoj ekipi Independijente Santa Fe, njegov prvi trenerski posao u seniorskim katergorijama.

Prva utakmica sa Bedojom na klupi i Santa Fe je slavio protiv Atletiko Žuniora ali...

Bedoja, koji je za svoji naciju nastupio 49 puta, nije sačekao kraj meča pokraj aut linije svog tima.

On je isključen i poslat na tribine nakon samo 19 minuta susreta.

Nakon vodećeg gola za goste, koji je postignut iz mogućeg ofsajda, Bedoja je rešio da se "obračuna" sa linijskim sudijom pa mu je u dva navrata prilazio ne bi li mu "solio" pamet. To je logično navelo glavnog sudiju da mu pokaže kako najlakše da napusti teren i nađe mesto na tribinama, odakle će pratiti ostatak susreta.

Neki ljudi jednostavno nikad ne nauče, zar ne?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Prljav" kao igrač, "prljav" i kao trener

Izvor: B92, 24.Mar.2016

Kolumbijac Herardo Bedoja važi za "najprljavijeg" fudbalera svih vremena, a svom temperamentu ostao je odan i kao trener...Čovek koji je tokom 17-godišnje igračke karijere zaradio rekordnih 46 crvenih kartona isključen je već u 19. minutu svog trenerskog debija!..Poznat pod nadimkom "Zver", posebnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.