Bio interesantan Partizanu, sada bi u Zvezdu: Veliki je to klub, igra Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020, 12:22

Bio interesantan Partizanu, sada bi u Zvezdu: "Veliki je to klub, igra Ligu šampiona!"

Iskusni fudbaler na meti "crveno-belih".

Rumunski fudbaler Aleksandru Kretu oglasio se povodom spekulacija da bi mogao da pojača Crvenu zvezdu.

Igrač Maribora kazao je za rumunski Digisport da ne zna za interesovanje "crveno-belih", ali da bi ga takva ponuda itekako zanimala.



"Trenutno su to spekulacije, ne znam ništa o tome. Nisam razgovarao sa agentom o promeni sredine. Vest o >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvenoj zvezdi je stigla juče, ja sam bio koncentrisan na meč Maribora. Naravno da bi me zanimala ponuda Crvene zvezde, to je veliki klub koji igra u Ligi šampiona",
kazao je 28-godišnji Kretu.

Interesantno, i Partizan je pokazao interesovanje za polivalentnog fudbalera koji, osim pozicije defanzivnog veznog, može pokriti i mesto štopera i desnog beka.

Bilo je to 2018. godine kada je Humsku napustio Everton, ali su "crno-beli" tada odlučili da angažuju Sašu Zdjelara.

Prema specijalizovanom portalu Transfermarkt, Kretu je procenjen na 350.000 evra, ovog leta ulazi u poslednju godinu ugovora, pa bi Zvezda pod prilično povoljnim uslovima mogla da angažuje 28-godišnjeg fudbalera.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PAO POTPIS NA MARAKANI: Reprezentativac Crne Gore STIGAO u Zvezdu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020

Pojačanje za odbranu titule...Luka Lečič igrač, 2005 godište, pojačao je kadete Crvene zvezde. Radi se o supertalentovanom vezisti, koji je došao iz Pljevalja...Lečić je standardni Crnogorski reprezentativac u klasi 2004, a prve korake naučio je u FK Breznici...Ovaj dečak biće od velike...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.