Bilić se sapleo na Ivud parku, šansa za Bjelsu da pobegne, nada za Fulam i Brentford!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020, 19:40

Bilić se sapleo na "Ivud parku", šansa za Bjelsu da pobegne, nada za Fulam i Brentford!

Da li to VBA posustaje?

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona remizirali su sa Blekburnom u 43. kolu engleskog Čempionšipa, susret na "Ivud parku" okončan je rezultatom 1:1 (0:1).

Poveli su gosti sa "Hotornsa" golom Filipa Krovinovića u 41. minutu, asistirao mu je Čarli Ostin.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u 63. minutu Rotvel poravnao rezultat.

VBA je pokušavao da dođe do trijumfa do kraja susreta, ali nije uspeo da savlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << golmana Roversa, te su osvojili samo bod protiv ekipe iz sredine tabele.

To su iskoristili fudbaleri Brentforda, koji je danas savladao Derbi kao gost sa 1:3 (1:1), ali i Fulama, koji su juče bili bolji od Kardifa, predvođeni Aleksandrom Mitrovićem.

Brentford je slavio protiv "Ovnova" zahvaljujući golovima sjajnog tandema Votkins-Benrama, Alžirac je bio dvostruki strelac.

"Pčele" su tako vezale i sedmu pobedu u nizu, a pomenuti tandem je ove godine učestvovao u čak 52 gola (Votkins 24 gola i tri asistencije, Benrama 17 golova i osam asistencija).

Situacija na tabeli je sledeća, Lids je prvi sa 81 bodom, isti saldo ima i VBA, ali ekipa Slavena Bilića ima utakmicu više.

Brentford je treći sa 78 bodova, Fulam ima dva manje. Do kraja su ostala još tri kola, Lids, kao što smo pomenuli, igra još četiri susreta.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.