Bilić: Lako je sa Srbima

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Nov.2011, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić: Lako je sa Srbima

Reprezentacija Srbije igraće dva puta sa Hrvatskom u 2013. Prvi put u martu na gostujućem terenu, dok će Orlovi ugostiti Hrvate 6. septembra, sasvim izvesno u Beogradu.

Dogovor oko rasporeda u Briselu trajao je šest sati, a delegacije Srbije i Hrvatske na kraju su zadovoljne napustile sastanak.
Imamo dobar raspored. Nalazimo se u grupi koja nema slabu reprezentaciju, ali mislim da je dobro što na početku kvalifikacija igramo kod kuće sa Makedonijom – rekao je Slaven Bilić
Iako je u jednom trenutku zbog „tvrdoglavosti“ Škota pretila opasnost da se do rasporeda dođe intervencijom FIFA, na kraju je sve dobro ispalo.
Pregovori su trajali šest sati, bilo je vike i svađe. Sa Škotima je bilo problema, sa Srbima smo se lako dogovorili – rekao je selektor Hrvatske.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilić: Lako je sa Srbima

Izvor: Utakmica.rs, 24.Nov.2011

Reprezentacija Srbije igraće dva puta sa Hrvatskom u 2013. Prvi put u martu na gostujućem terenu, dok će Orlovi ugostiti Hrvate 6. septembra, sasvim izvesno u Beogradu. Dogovor oko rasporeda u Briselu trajao je šest sati, a delegacije Srbije i Hrvatske na kraju su...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Bilić: Hvala Srbima na korektnosti

Izvor: TvojPortal.com, 25.Nov.2011, 11:58

Izvor: vesti online. Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić zadovoljan je rasporedom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, a posebnu zahvalnost izrazio je predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije... ... . Hrvatska će na startu kvalifikacija za Mundijal igrati protiv Makedonije...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.