Izvor: Danas, 30.Jan.2024, 22:08

„Bezdušno, senzacionalističko i navijačko izveštavanje“: Advokati o zatvaranju za javnost suđenja za Ribnikar i „curenju“ informacija

U Palati pravde juče je održano prvo ročište na suđenju roditeljima maloletnog K.K. koji je počinio masovno ubistvo u OŠ "Vladislav Ribnikar" u maju 2023, kada je stradalo deset osoba. Već na samom početku odlučeno je da će ceo glavni pretres biti zatvoren za javnost, što nije sprečilo "curenje" informacija i senzacionalističko izveštavanje pojedinih medija.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Advokati o zatvaranju za javnost suđenja roditeljima dečaka-ubice: Tabloide to neće zaustaviti

Izvor: Radio 021, 31.Jan.2024, 09:08

U Palati pravde održano je prvo ročište na suđenju roditeljima dečaka koji je počinio masovno ubistvo u OŠ "Vladislav Ribnikar" u maju 2023, kada je ubijeno deset osoba.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.