Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2021, 01:45

Bez poraza, odoleli Atletiko Nasionalu i konačno spremni da sruše Orlove iz Rionegra

Pasto gostuje Agilasu od 01.40 u petom kolu kolumbijske Aperture

Pasto je jedan od četiri tima koji još uvek ne znaju za poraz na startu nove sezone u kolumbijskoj Aperturi. Sa pet od mogućih devet bodova vidokrug mu seže do plej-of zone koja će mu biti glavni cilj. Kako bi šampion iz 2006. godine potvrdio da rezultati iz prve tri runde nisu slučajnost, moraće da pruži ozbiljan otpor domaćem Agilasu (01.40) klubu od poprilično zazire u poslednjih osam godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Ako remi sa Ekidadom i trijumf protiv Envigada nisu nikoga začudili, onda je remi mirnih mreža sa Atletiko Nasionalom svakako za veliko poštovanje. Dešavanja na meču protiv velikana iz Medeljina bila su takva da čak i da je Pasto slavio, ne bi bilo nezasluženo. Statiska je govorila njemu u prilog. U prvom poluvremenu zatvrorio je sve prilaze golu i šampion Južne Amerike iz 2016. je osto bez udarca u okvir. Na nivou čitavog susreta domaćin je bio agresivniji, uputivši veći broj udaraca, kako onih ka golu, tako i onih preciznijih.

Deportivo je ove zime doveo Migela Kamarga koji je automatski postao jedini nekolumbijac na stadionu Departamental Libertadu ili u prevodu na srpski Odeljenju slobode. Ofanzivni vezista iz Panama Sitija stigao je kao slobodan fudbaler i neko ko bi trebalo da poboljša napadačku kreaciju. Još uvek se nije aklimatizovao, ali u ekipi od njega očekuju isto što je radio igrajući za par klubova u Venecueli - prvenstveno asistencije, ali i golove.

Pasto je tim koji je u poslednjih petnaestak godina uspeo da se izbori za šesnaestinu finala Sudamerikane gde mu je 2013. na put stala Ponte Preta. Šest godina ranije Super Depor je igrao grupnu fazu Libertadoresa sa Santosom, argentinskom Himnasijom i urugvajskim Defensor Sportingom.

Kada je reč o domaćinu on svoje samopouzdanje bazira na impresivnom međusobnom skoru od 2013. godine. Od tada su se ovi rival sastajali u 15 navrata uz deset pobeda Agilasa i pet nerešenih ishoda. Uprkos činjenici da je Pasto veći klub od Zlatnih Orlova, jasno je da mu se u Rionegru sprema paklen doček. Jer želja Agilasa da na kraju prvenstvenog dela pređu u plej-of, nije ništa manja nego kod gostiju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.