Bez golova u Lučanima, Zvezda u finalu Kupa Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2019, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez golova u Lučanima, Zvezda u finalu Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se danas u finale Kupa Srbije, pošto su u polufinalu pobedili Mladost iz Lučana ukupnim rezultatom 4:1.

Današnja dinamična utakmica u Lučanima završena je nerešeno, bez golova, ali je Zvezda zahvaljujući pobedi od 4:1 iz prvog meča igranog 16. aprila, izborila plasman u finale.

Zvezda će 30. maja na stadionu Čair u finalu igrati protiv boljeg iz duela između >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Radničkog i Partizana, u kome crno-beli, posle prvog meča, imaju prednost od 1:0.

Mladost je na svom terenu bila vrlo motivisana da ostvari pobedu i potencijalno preokrene, ali to im nije pošlo za rukom.

Imao je domaćin veliki broj solidnih prilika pred golom Milana Borjana, ali je mreža ostala netaknuta, dok je Zvezda uglavom pretila udarcima iz daljine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOJEVIĆ POSLE PLASMANA U FINALE KUPA: Možda je nedostatak motiva, Mladost je bila bolja!

Izvor: Kurir, 15.Maj.2019

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije nakon remija 0:0 u revanšu sa Mladošću iz Lučana, a nakon pobede u prvom duelu 4:1.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.