Betis u poslednjim trenucima do totalnog preokreta!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betis u poslednjim trenucima do totalnog preokreta!

Veoma zanimljiva utakmica Betisa i Đirone završena je pobedom domaćina.

Betis je uspeo da savlada Đironu u okviru 20. kola španske Primere, bilo je 3:2 (1:2).

Kao što vidite, Betis je slavio nakon totalnog preokreta, a jedan smo videli i u prvom poluvremenu.

Veoma zanimljivo prvo poluvreme krenulo je golom iz slobodnog udarca Kristijana Telja u 12. minutu, Betis je stigao do prednosti, da bi gosti golovima Garsije i Dumbije preokrenuli rezultat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U drugom poluvremenu Loren uspeva da izjednači nakon dodavanja Kanalesa, igrao se 54. minut, a onda totalna neizvesnost do samog kraja.

Kulminiralo je u 94. minutu, penal je bio čist kao suza, Serhio Kanales je pogodio za tri boda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LaLiga: Betis u 94' iz penala do pobede nad Đironom

Izvor: B92, 20.Jan.2019

Fudbaleri Betisa pobedili su na svom terenu ekipu Đirone sa 3:2, u utakmici 20. kola španske Primere...Betis je upisao osmu pobedu od početka sezone i sedmi je na tabeli sa 29 bodova, dok je Djirona deseta sa pet bodova manje...Ekipa Betisa povela je u 12. minutu golom Telja, ali je Đirona golovima...

Nastavak na B92...

"El Madrigal" zabrinut: Smeši se Segunda

Izvor: Mondo, 20.Jan.2019

Viljareal opet nije pobedio kod kuće. Publika je u nedeljnom matineu 20. kola Primere mogla da gleda zanimljiv dvoboj na stadionu "Benito Viljamarin", gde Betis pobedio Đironu posle preokreta...Viljareal i Atletik Bilbao podelili su po bod - 1:1 (0:1), u 20. kolu Primere...."Žuta podmornica" tako...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.