Betis u nadoknadi pokorio Pamplonu

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betis u nadoknadi pokorio Pamplonu

Fudbaleri Betisa zabeležili važnu pobedu.

Na stadionu Rejno de Navara, Betis je kao gost savladao ekipu Osasune rezultatom 2:1 (1:0) u prvom meču devetog kola Lige Primere.

Betis je u vođstvo došao sjajnim golom Hoakina koji se odlično snašao, i između štopera i golmana, iza leđa lob udarcem pogodio mrežu.

Osasuna se vratila u meč odmah na startu drugog poluvremena, Tores je pogodio za 1:1 i imala nekoliko šansi za preokret, ali ih nije iskoristila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Pet minuta pre kraja Rivije je zaradio direktan crveni karton, a gosti su uspeli da iskoriste brojčanu prednost. U nadoknadi vremena, Gutjerez je postigao pobedonosni gol za velika tri boda za Andalužane.

Srpski fudbaler Darko Brašanac u igru je ušao poslednjih pola sata i upravo je on iznudio crveni karton nakon što ga je Rivije namerno udario posle jednog duela.

Betisu je ovo treća pobeda od starta sezone i sada je deveti na tabeli, dok je Osasuna u zoni ispadanja sa samo šest.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monako napunio mrežu Monpeljea!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016

Fudbaleri Monaka nastavili trku za prvo mesto pošto su na stadionu savladali ekipu Monepljea...Monako je na svom stadionu pobedio Monpelje rezultatom 6:2 (1:1) u prvom meču desetog kola Lige 1...Monpelje je poveo u devetom minutu golom Budebuza, ali je u devet minuta pre odlaska na odmor Falkao izjednačio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.