Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAROLIJA STAROG VUKA: Iza leđa, preko glave, bez gledanja? Nije problem za Hoakina! (VIDEO)

U toku je meč španske Primere između Osasune i Betisa, a vodeći meč za goste postigao je legenda kluba Hoakin na maestralan način.

Betis je u 19. minutu poveo posle velike greške nesigurne odbrane Osasune, ali i izuzetne realizacije Hoakina Sančeza.
Legenda zeleno-belih iz Sevilje je u maniru velikih strelaca iskoristio situaciju u kojoj se našao i reklo bi se na jedini mogući način, akrobatskim potezom, doveo Betis u vođstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(Izvor: youtube / Diego Jr)
The post ČAROLIJA STAROG VUKA: Iza leđa, preko glave, bez gledanja? Nije problem za Hoakina! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PRIMERA: Pobeda Betisa u 90. minutu, Brašanac solidan kao rezervista (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016

U prvoj utakmici devetog kola španske Primere Betis je savladao Osasunu sa 2:1 (1:0) u gostima.. . Izuzetno zanimljiv meč otvorio je odlično iskusni Hoakin akrobatskim potezom kada je golom iza leđa i bez gledanja, u padu pogodio nebranjenu mrežu domaćeg tima.. . (Izvor: youtube / Diego Jr. U nastavku...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.