Betis preokrenuo, Soldado pokvario kompletno slavlje u mini derbiju Andaluzije (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 00:01

Betis preokrenuo, Soldado pokvario kompletno slavlje u mini derbiju Andaluzije (video)

Kakva završnica na Benito Viljamarinu!

Fudbaleri Betisa i Granade remizirali su rezultatom 2:2 (0:1) u 29. kolu La Lige.

Betis je večeras očekivano dominirao, imao znatno veći posed lopte, više udaraca ka golu, ali ne i više sreće. Granada je vodila, Betis preokrenuo u 84. i 88. minutu preko Kanalesa i Telja, ali je onda u prvom minutu nadoknade Roberto Soldado četvrtim golom u sezoni postavio konačnih 2:2.

Granada je uspela da povede u 29. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle lepe akcije i povratne Puertasa za Fernandesa, koji je sa 10 metara pogodio mrežu - 0:1.

Betis je u nastavku krenuo u ofanzivu, trener Rubi je na isteku sata igre napravio dvostruku izmenu, ušli su polaznici La Masije Karles Alenja i Kristijan Teljo, a ubrzo je Borha Iglesias i Lajne. Domaći su počeli da stežu obruč oko gola gostiju, pokušao je Alenja sa distance, potom je Iglesias poslao loptu daleko preko prečke, da bi najbolju šansu propustio Serhio Kanales.

Inicijativa se domaćima isplatila tek u 84. minutu, kada je upravo Borha Iglesias oboren u protivničkom šesnaestercu, a sudija pokazao na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Kanales, koji se iskupio za prethodni promašaj.

Četiri minuta kasnije, Betis je došao do potpunog preokreta, a ponovo je čovek odluke bio, baš kao i na poslednjem meču na ovom stadionu, pre tačno tri meseca protiv Real Madrida - Kristijan Teljo!

Dečak Barselone je uputio nešto između centaršuta i šuta, lopta je prošla kroz gužvu u šesnaestercu i završila u maloj mreži za 2:1.

Iako je delovalo da će Betis sada lako doći do sva tri boda, tek što je počela nadoknada vremena, Roberto Soldado je neshvatljivo ostao sam posle kornera, a iskusni napadač zateže u prvi ugao za 2:2.

To je bilo sve, na kraju je podela bodova lokalnih rivala iz Andaluzije i najpravedniji rezultat. Betis je sada 13. na tabeli sa 34 boda, dok je Granada i dalje u igri za Ligu Evrope, sa 42 boda, četiri manje od Atletika i Hetafea.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa preko fenjeraša do +5! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020

Slavlje Barselone na svom terenu...Kike Setijen može da bude zadovoljan kako izgleda njegov tim nakon duge pauze zbog koronavirusa. ..Barselone je uspela da savlada i Leganes na svom terenu večeras rezultatom 2:0 (1:0) u igri koja je bila rutinska i skoro čitav meč se praktično znalo da će Barsa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.