Barsa preko fenjeraša do +5! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 23:59

Barsa preko fenjeraša do +5! (video)

Slavlje Barselone na svom terenu.

Kike Setijen može da bude zadovoljan kako izgleda njegov tim nakon duge pauze zbog koronavirusa.

Barselone je uspela da savlada i Leganes na svom terenu večeras rezultatom 2:0 (1:0) u igri koja je bila rutinska i skoro čitav meč se praktično znalo da će Barsa uzeti sva tri boda.

Fenjeraš je pružio solidan otpor, branili su se od starta, a poklekli su u 42. minutu. Ansu Fati se dokopao lopte nakon što se za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nju izborio Žunior, a mladi sedamnaestogodišnjak je pucao i pogodio donji levi ugao golmana gostiju.

Bio je to njegov peti gol u prvenstvu.

U nastavku Setijen je rešio da osveži tim, uveo je Semeda, Suareza i Vidala, a već u 65. minutu novi gol u mreži Leganesa koji je poništen zbog ofsajda u kom se našao Semedo.

U 69. minutu penal za Barsu, ovoga puta VAR nije pomogao gostima, a Lionel Mesi je perfektno izveo ovaj udarac.

Klasična rutina do kraja, Barsa zasluženo dolazi do tri boda i sada ima pet bodova prednosti uz utakmicu više u odnosu na Real Madrid.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.