Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2021, 21:07

Betis nije izdržao s igračem manje, Kabrera u osmom minutu nadoknade izvadio Espanjol (VIDEO)

Domaćin ostao bez trijumfa u poslednjim trenucima

Bude li ovako prosipao bodove, Betis će opet da se vrati u krug timova koji će da se bore za opstanak, a ne za Evropu pa će prošla sezona biti izuzetak, ne pravilo kojem se teži.

Posle remija protiv Majorke i Kadiza, Betis je prosuo ćup sa zlatom i protiv Espanjola koji je u osmom minutu nadoknade uspeo da pokupi jedan bod i tako nastavi beg sa dna Primere, korak po korak – 2:2 (2:1).

Moraće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << još vremena da prođe kako bi Manuel Pelegrini povezao redove i držao konce u rukama, jer ovo što Betis sada radi nije dovoljno dobro. Mogao je Betis do pobede, verovatno i zaslužene, ali je isključenje pojačanja iz Fjorentine Hermana Pecelje u 78. minutu posle dva oštra starta u razmaku od nekoliko sekundi okrenulo utakmicu naglavačke! Domaćin se branio, ali nije izdržao do kraja pošto je defanzivac Leandro Kabrera matirao Klaudija Brava posle ogromne gužve pred golom. Gol ide na dušu igračima Betisa koji nisu znali kako da ispucaju loptu što dalje od gola i to im se na kraju obilo o glavu!

Espanjol je utakmicu otvorio ranim golom Aleiša Vidala, ali je Betis do kraja uspeo da se izvuče i čak okrene rezultat. Izjednačenje je doneo Vilijan Žoze u svom prvom startu za novi klub na asistenciju Serhija Kanalesa, da bi Nabil Fekir u četvrtom minutu nadoknade doneo preokret i tada se činilo da je Pelegrinijev sastav spreman za drugu uzastopnom pobedu. Ipak, ne...

Zanimljivo, Espanjolov gol u osmom minutu dodatog vremena došao je samo jednu rundu posle žalbi katalonskog kluba na desetominutni produžetak u meču protiv Atletika. Klub je tada u saopštenju poručio da se nada da će imati sličan kriterijum kao šampion Primere i eto – desilo se već u sledećem meču.

PRIMERA – 5. KOLO

Petak

Selta - Kadiz 1:2 (0:2)

/Mina 64 - Lozano 38, Espino 43/

Subota

Rajo Valjekano - Hetafe 3:0 (1:0)

/Treho 9pen, Sis 78, Falkao 82/

Atletiko Madrid – Bilbao 0:0

Elče - Levante 1:1 (1:0)

/Perez 33 - Morales 55/

Alaves - Osasuna 0:2 (0:2)

/Garsija 22, Tores 29p/

Nedelja

Majorka – Viljareal 0:0

Real Sosijedad – Sevilja 0:0

Betis - Espanjol 2:2 (2:1)

/Žoze 41, Fekir 45+4 - Vidal 16, Kabrera 90+7/

21.00: (4,00) Valensija (3,60) Real Madrid (2,05)

Ponedeljak

21.00: (1,30) Barselona (6,25) Granada (10,0)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.