Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 20:49

Bešiktaš pušta Ljajića, zovu ga Đenova i Torino

Već mu je spremna zamena – Aleks Tešeira

Toplo – hladno, tako izgleda odnos između Adema Ljajića i Bešiktaša u poslednjih godinu dana, makar ako je suditi po turskim medijima.

Nova epizoda kaže – hladno. Po poslednjim informacijama kojima barataju u Istanbulu, Bešiktaš želi da proda Ljajića. U klubu nisu zadovoljni njegovim igrama u prethodnoj sezoni, pritom ima preveliku platu i crno-beli imaju u planu da puste da ide.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sergen Jalčin je pre dva dana potpisao novi ugovor, posle dugih pregovora, koji su u jednom momentu obustavljeni, a on baš i nije veliki ljubitelj Ljajićevog dela, pa verovatno ima i do njega što je Adem stavljen na transfer listu.

Bešiktaš je, kažu, već spremio i zamenu za srpskog fudbalera, na crno-belu stranu Istanbula trebalo bi da stigne Aleks Tešeira, nekadašnji igrač Šahtjora, koji je sada slobodan igrač otkako mu se ugasio Đangsu, klub za koji je igrao u Kini.

Što se tiče Ljajića, ne bi trebalo ni on da ostane bez posla, jer već ima na stolu dve ponude iz Italije. Đenova i Torino su zainteresovani da ga dovedu, da ga posle dve godine vrate na terene Serije A.

Torino je već jednom bio kuća Adema Ljajića, u periodu od 2016. do 2019. a sada bi možda dobro prošao povratkom među Bikove, jer novi trener Ivan Jurić voli da forsira fudbalere sa Eks-Ju dela prostora.

Bešiktaš je Ljajića kupio od Torina za 6.500.000 evra, ali sada teško da može da računa da vrati istu sumu novca.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.