Berluskoni ponovo blista: Želim sveitalijanski klub, igrači da se izvinjavaju protivniku!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2019, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni ponovo blista: "Želim sveitalijanski klub, igrači da se izvinjavaju protivniku!"

Interesantna ideja, hoće li uspeti?

Kontroverzni Italijan Silvio Berluskoni pokušaće od Monce da napravi, kako je danas rekao, "sveitalijanski" klub, kao reakciju na timove koji imaju po 11 stranaca u postavi.

"Želim da od Monce napravim klub u kome će igrati Italijani, mladi, golobradi, bez tetovaža i velikih zarada. Želim da se igrači izvine protivniku kada naprave prekršaj, na primer", rekao je Berluskoni italijanskim medijima.

"To bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bila reakcija na klubove iz Serije A koji imaju po 11 stranaca u timu, igrača sa imenima koji ne mogu da se izgovore i koji nisu primeri na koje će se ljudi ugledati", naveo je Berluskoni.

Silvio Berluskoni je kazao da mu je malo nedostaje Milan, klub koji je vodio godinama.

Videćemo hoće li Italijan uspeti da napravi nešto slično od Monce, koja se u Seriji C nalazi na sedmom mestu nakon 26 odigranih kola.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.