Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Feb.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni: Želim mlade Italijane u Monci, a ne strance

Kontroverzni Silvio Berluskoni pokušaće od Monce da napravi, kako je danas rekao, "sveitalijanski" klub, kao reakciju na timove koji imaju po 11 stranaca u postavi.

"Želim da od Monce napravim klub u kome će igrati Italijani, mladi, golobradi, bez tetovaža i velikih zarada. Želim da se igrači izvine protivniku kada naprave prekršaj, na primer", rekao je Berluskoni italijanskim medijima.

"To bi bila reakcija na klubove iz Serije A koji imaju po 11 stranaca u timu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << igrača sa imenima koji ne moguda se izgovore i koji nisu primeri na koje će se ljudi ugledati", naveo je Berluskoni.

Silvio Berluskoni je kazao da mu je malo nedostaje Milan, klub koji je vodio godinama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.