Beogradski maraton 22. aprila

Izvor: B92, 05.Apr.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski maraton 22. aprila

Jubilarni 25. Beogradski maraton održaće se 22. aprila, a organizatori su najavili da očekuju da će u Trci zadovoljstva učestvovati oko 25.000 rekreativaca.

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić ocenio je da je jubilej prilika da se naprave analize šta je urađeno, kao i planovi za budućnost.

"Mislim da je veliki uspeh što smo sa velikim brojem ljudi došli do 25. Beogradskog maratona. Zajedno smo uspeli da održimo događaj koji je u međuvremenu postao simbol >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beograda", rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, Beogradski maraton je vrhunski sportski događaj, koji na različite načine promoviše Beograd i Srbiju.

"Ove godine promoteri maratona biće olimpijci Srbije. Ubeđen sam da je to dobar potez. U ovom trenutku ima ih 56 i šest tenisera, koji prema rangu na ATP i WTA listama imaju pravo učešća", rekao je Nikolić.

On je dodao da je "ovo godina jubileja", jer se održava 25. Beogradski maraton, 30. olimpijske igre, a sportisti Srbije idu ka 100. medalji na Olimpijskim igrama.

"Beogradski maraton je na listi MOK-a kao događaj na kojem atletičari mogu da se kvalifikuju za London. Prošle godine sedam maratonaca je osvojilo normu", rekao je Nikolić i dodao da je veoma dobro što već sada 13 atletičara Srbije računa da ide na Olimpijske igre.

Ove godine manifestacija će se održati pod sloganom 'Možemo svi', a kao i ranije sedam dana pre Beogradskog maratona trčaće se Dečiji maraton u Zoološkom vrtu.

Beogradski maraton održaće se pod pokroviteljstvom Skupštine grada, Ministarstva omladine i sporta, Atletskog saveza Srbije i UNICEF-a, dok će dnevni list Kurir biti sponzor Trke zadovoljstva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradski maraton 22. aprila

Izvor: Beta, 05.Apr.2012

BEOGRAD, 5. aprila 2012. (Beta) - Jubilarni 25. beogradski maraton održaće se 22. aprila, a organizatori su najavili da očekuju da će u Trci zadovoljstva učestvovati oko 25.000 rekreativaca...Direktor Be.

Nastavak na Beta...

Nikolić: Očekujemo učešće 25.000 rekreativaca u Trci zadovoljstva

Izvor: Beta Video, 05.Apr.2012

BEOGRAD - Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić: Očekujemo učešće 25.000 rekreativaca u Trci zadovoljstva (CH 4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Jubilarni 25. beogradski maraton održaće se 22. aprila

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2012

Jubilarni 25. beogradski maraton održaće se 22. aprila, a organizatori su danas najavili da očekuju da će u Trci zadovoljstva učestvovati oko 25.000 rekreativaca...Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić ocenio je da je jubilej prilika da se naprave analize šta je urađeno, ali i planovi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.