Benzema spasilac Reala, heroj poslednjih sekundi je Kurtoa! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema spasilac Reala, heroj poslednjih sekundi je Kurtoa! (video)

Umalo poraz Real Madrida!

Real nije prekinuo dobru seriju od deset utakmica bez poraza večeras u Valensiji pošto je do boda stigao u poslednjoj sekundi.

Domaći su bili bolji u drugom poluvremenu, ali nisu slavili, bilo je 1:1 (0:0).

Veoma izjednačena utakmica u prvom poluvremenu, nismo videli ni previše šansi, obe ekipe su se fokusirale na svoj gol. Ipak, i pored toga su Benzema na jednoj, odnosno Feran Tores na drugoj strani imali po jednu neiskorišćenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansu.

U nastavku Feran Tores u dobroj šansi kada je Kurtoa odlično reagovao, a Reral se baš mučio.

Pokušavao je Zidan i izmenama da stigne do tri boda, ušli su Vinisius i Bejl umesto Iska i Rodriga, ali to nije bio toliko dobar potez, ispostaviće se na kraju.

Igrao se 78. minut kada je Valensija stigla do prednosti. Bila je to polukontra domaćina, Vas je bio na desnoj strani napada, uputio je oštar centaršut po zemlji na sedam-osam metara od gola Kurtoe, loptu je dočekao Soler koji zakucava za 1:0!

Zidanu je preostalo da uvede i Luku Jovića i to ne umesto Benzeme, već umesto Luke Modrića, a vreme je polako odmicalo do samog kraja kada se desio i gol Real Madrida.

Korner je bio, Kurtoa je otišao  u kazneni prostor Valensije, skočio i šutirao, lopta se odbila do Benzeme koji pogađa za 1:1.

Luka je igrao desetak minuta, dobio je žuti karton, postigao i gol koji je poništen zbog ofsajda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.