Benzema proradio, Real slavio u Sevilji! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2019, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema proradio, Real slavio u Sevilji! (video)

Dobra partija Reala, Sevilja jako loša.

Zinedin Zidan je uplatio sebi malo kredita pobedom nad Seviljom u gostima.

Ekipa Real Madrida je slavila po treći put ove sezone u Primeri, ovoga puta na veoma teškom gostovanju u Sevilji gde su pobedili domaćina rezutatom 0:1 (0:0).

Madriđani su bili bolji rival danas od Sevilje, od starta su imali inicijativu, a prvu priliku tek negde oko 35. minuta  kada je Eden Azar imao izglednu situaciju.

Karvahal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do kraja poluvremena preti, a upravo je ovaj igrač bio ključni kod gola Real Madrida, ispostaviće se i jedinog gola na utakmici.

Igrao se 64. minut kada je Karvahal stigao loptu, centrirao pravo na glavu Benzemi koji je odličnim udarcem savladao Vačlika za pobedu "Galaktikosa".

Sevilja bez ozbiljnijih napada, poništen im je jedan gol pred kraj utakmice kada je Ćićarito ugurao loptu iza leđa golmana Kurtoe, ali je tada zasluženo pokazan ofsajd.

Luka Jović i Nemanja Gudelj danas nisu izlazili na teren, gledali su ovaj meč sa klupa svojih timova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.