Benitez: Nije bilo svađe sa igračima

Izvor: Blic, 26.Feb.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitez: Nije bilo svađe sa igračima

Menadžer fudbalera Čelsija Rafael Benitez negirao je da se, posle prvenstvenog poraza od Mančester Sitija (0:2), posvađao sa nekoliko najiskusnijih igrača "plavaca".

"Imali smo normalan sastanak igrača i članova stručnog štaba. To se dešava posle svake utakmice. Pa, valjda je normalno da pokažete razočarenje posla onakvog rezultata", rekao je Benitez engleskim medijima.

Kao "najglasnijeg" u raspravi sa Benitezom lokalna štampa navela je kapitena Džona Terija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Razumem njegovu ljutnju. On je mnogo važan igrač za našu ekipu, a imao je dosta problema sa povredom kolena. Ništa strašno se nije desilo, razmenili smo neke ideje i mišljenja. Sve je to deo fudbala. Moj odnos sa igračima Čelsija je fantastičan", dodao je španski stručnjak.

Posle poraza u nedelju ekipa Čelsija za drugoplasiranim Sitijem zaostaje sedam bodova. Na tabeli Premijer lige ubedljivo vodi Mančester Junajted sa 12 bodova više od Sitija.

Povezane vesti: Benitez: Materaci je lažov koji samo laže i laže Benitez i Kejhil: Lopte sa čipom su mnogo teže Benitez: Ne zanima me što imam ugovor na šest meseci, napadam sve trofeje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.