Benitez: Ma, kakava svađa...

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitez: Ma, kakava svađa...

"Imali smo normalan sastanak igrača i stručnog štaba" , tvrdi trener Čelsija posle navoda britanskih medija da se svašao sa igračima nakon poraza od Mančester sitija 0:2.

Čelsi je u nedelju izgubio u gostima od Mančester sitija i tako propustio priliku da se drugoplasiranim "građanima" primakne na bod razlike.

Siti je zasluženo slavio u tom meču, iako su gosti mogli prvi da povedu kada je sviran penal u njihovu korist početkom drugog poluvremena. Džo Hart >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je, međutim, odbranio šut Frenka Lamparda, a onda su igrači Mančester sitija "dodali gas" i došli do tri boda.

Na treningu dan posle utakmice navodno je došlo do žustre rasprave igrača i trenera, a kao najglasniji okarakterisan je kapiten Džon Teri.

Benitez je, ipak, sve to demantovao.

"Imali smo normalan sastanak igrača i članova stručnog štaba. To se dešava posle svake utakmice. Pa, valjda je normalno da pokažete razočaranje posle onakvog rezultata", kazao je Benitez.

"Razumem Terijevu ljutnju. On je mnogo važan igrač za našu ekipu, a imao je dosta problema sa povredom kolena. Ništa strašno se nije desilo, razmenili smo neke ideje i mišljenja. Sve je to deo fudbala. Moj odnos sa igračima Čelsija je fantastičan", dodao je španski trener.

(Tanjug/MONDO, foto: Beta-AP)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Benitez: Ma, kakva svađa...

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013

"Imali smo normalan sastanak igrača i stručnog štaba" , tvrdi trener Čelsija posle navoda britanskih medija da se svašao sa igračima nakon poraza od Mančester sitija 0:2...Čelsi je u nedelju izgubio u gostima od Mančester sitija i tako propustio priliku da se drugoplasiranim "građanima" primakne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.