Benitez: Kako da pobedimo bez Milita i Etoa

Izvor: Blic, 04.Dec.2010, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitez: Kako da pobedimo bez Milita i Etoa

Trener Intera Rafael Benitez nije bio toliko nezadovoljan posle poraza od Lacija (3:1), u odnosu na navijače nero-azura koje polako ali sigurno izdaje strpljenje ove sezone.

Benitez je ovog puta našao opravdanje za gubitak tri boda u odsustvu Dijega Milita i Samjuela Etoa, kao i u činjenici da uskoro počinje Svetsko prvenstvo klubova.

"Zadovoljan sam kako smo igrali u drugom poluvremenu. Međutim, želja mojih igrača da postignu gol bila je jedina dobra stvar na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmici. Teško je igrati protiv Lacija, a u isto vreme voditi računa o Svetskom prvenstvu klubova. Još teže je dati gol kada u timu nemate Milita i Etoa", rekao je Benitez za Skaj sports Italija,

Inter sada zaostaje čak sedam bodova u odnosu na Lacio i Milan, međutim, razlika u odnosu na gradskog rivala može biti i "minus deset" posle ovog kola ukoliko izabranici Masimilijana Alegrija pobede Brešu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milan lako sa Brešom, remi Rome

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Dec.2010, 00:17

Milan je lakom pobedom protiv Breše 3:0 opet ostao sam na čelu Serije A, sa tri boda više od Lacija i sa čak deset poena viška u odnosu na komšije iz Intera.. Ceo posao završen je za pola sata, a redom su se u strelce upisivali Boateng (prvi gol u dresu Milana), Robinjo i Ibrahimović.. Prethodno,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.