Benitesu preti otkaz u Napoliju

Izvor: B92, 26.Sep.2014, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitesu preti otkaz u Napoliju

Trener Napolija Rafael Benites kaže da ne strahuje za posao, ali neki italijanski mediji tvrde da bi mogao da dobije otkaz ukoliko tim uskoro ne zaigra bolje.

Klub iz Napulja imao je razočaravajući start sezone, najlošiji još od 2009. godine, a eliminisan je u baražu za Ligu šampiona od Atletika Bilbao.

"Nisam se čuo neko vreme s predsednikom kluba, ali smatram da i pored loših rezultata moj posao nije u opasnosti. Uveren sam da nam predstoje bolji dani", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Benites, a prenosi Korijere delo Sport.

List navodi da je španskom stručnjaku naloženo da tim u naredne dve utakmice protiv Sasuola i Torina mora da osvoji najmanje četiri boda ukoliko računa da ostane na klupi.

Napoli je u sredu odigrao kod kuće sa Palermom nerešeno 3:3 i trenutno je 10. na tabeli sa osam bodova zaostatka za vodećima Juventusom i Romom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.