Benitezu se drma klupa u Napoliju: Nisam se čuo neko vreme sa predsednikom

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitezu se drma klupa u Napoliju: Nisam se čuo neko vreme sa predsednikom

"Smatram da i pored loših rezultata moj posao nije u opasnosti. Uveren sam da nam predstoje bolji dani", rekao je Španac

Trener fudbalera Napolija Rafael Benitez rekao je da ne strahuje za posao, ali pojedini italijanski mediji tvrde da bi mogao da dobije otkaz ukoliko tim već od narednog kola Serije A ne krene ka gornjem delu tabele.

Popularni klub iz Napulja imao je razočaravajući start sezone, najlošiji još od 2009. godine, a eliminisan je u baražu za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ligu šampiona od Atletika Bilbao.

"Nisam se čuo neko vreme s predsednikom kluba, ali smatram da i pored loših rezultata moj posao nije u opasnosti. Uveren sam da nam predstoje bolji dani", rekao je Benitez, a prenosi Korijere delo Sport.

List navodi da je španskom stručnjaku naloženo da tim u naredne dve utakmice protiv Sasuola i Torina mora da osvoji najmanje četiri boda ukoliko računa da ostane na klupi.

Napoli je u sredu odigrao kod kuće sa Palermom nerešeno 3:3 i trenutno je 10. na tabeli sa osam bodova zaostatka za vodećima Juventusom i Romom.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Benitezu se drma klupa u Napoliju!

Izvor: Press, 25.Sep.2014

Trener fudbalera Napolija Rafael Benitez rekao je da ne strahuje za posao, ali pojedini italijanski mediji tvrde da bi mogao da dobije otkaz ukoliko tim već od narednog kola Serije A ne krene ka gornjem delu tabele. . Popularni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.