Beljerin ne igra do kraja sezone, Emeri otkrio ko će ga menjati!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beljerin ne igra do kraja sezone, Emeri otkrio ko će ga menjati!

Ko bi mogao na poziciju desnog beka?

Nakon slabe prošle sezone, Ektor Beljerin je zaigrao dosta bolje u ovoj kada je u klub stigao Unaj Emeri.

Ipak, došla je povreda, u nevreme.

Beljerin će propustiti ostatak sezone, a veliko je pitanje da li će biti spreman za početak sledeće.

Emeri je upitan da li će potražiti pojačanje na poziciji desnog beka, a odgovor je bio negativan, smatra da u svom timu ima dovoljno igrača koji mogu da zamene Španca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Imamo Ejnslija Mejtland Najlsa, on igra dobro na poziciji desnog beka ili desnog krila. Takođe, tu je Lihtštajner koji može igrati tu, dakle, imamo dovoljno igrač. Ne zaboravljam ni Karla Dženkinsona", rekao je Unaj Emeri.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Beljerin zbog povrede van terena najmanje šest meseci

Izvor: RTS, 22.Jan.2019

Fudbaler Arsenala Hektor Beljerin završio je sezonu zbog povrede ligamenata kolena na meču protiv Čelsija, potvrdio je londonski klub. . Odlični desni bek "tobdžija" morao je da bude zamenjen u 70. minutu u pobedi Arsenala...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.