Beljerin zbog povrede van terena najmanje šest meseci

Izvor: RTS, 22.Jan.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beljerin zbog povrede van terena najmanje šest meseci

Fudbaler Arsenala Hektor Beljerin završio je sezonu zbog povrede ligamenata kolena na meču protiv Čelsija, potvrdio je londonski klub.
Odlični desni bek "tobdžija" morao je da bude zamenjen u 70. minutu u pobedi Arsenala (2:0) jer je nezgodno stao na nogu u jednom duelu i tako završio sezonu.

Hitrog Španca sada čeka operacija i pauza između šest i devet meseci, pa ostaje pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da li će biti spreman čak i za početak naredne sezone.
Sve to dolazi u trenutku kada se Beljerin tek vratio na teren nakon povrede lista.
Pre njega iz istog razloga Arsenal je do kraja sezone ostao bez Danija Velbeka i Roba Holdinga.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beljerin zbog povrede van terena najmanje šest mjeseci

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2019

LONDON - Fudbaler Arsenala Hektor Beljerin završio je sezonu zbog povrede ligamenata kolena na meču protiv Čelsija, potvrdio je londonski klub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Užasne vesti za Romu, "Vučica" bez ofanzivca u zao čas!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019

Euzebio Di Frančesko će morati da menja...Pobeda u prošlom kolu protiv Torina rezultatom 3:2 može skupo koštati rimski klub pošto je Čengiz Under morao biti zamenjen već u šestom minutu zbog povrede...Turčin će biti odsutan najmanje dve nedelje, što znači da će propustiti vrlo važne duele...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.